Warm water

Close in-boiler:
Veel woningen zijn vandaag de dag voorzien van een Close-in boiler.
Het grote voordeel van een Close-in boiler is, dat u direct beschikt over warm water, op die manier word er geen water verspild en bent u dus ook duurzaam bezig. Wij leveren en installeren Close-in boilers van het merk: Itho Daalderop van 5 tot 30 liter.

 


Geisers:
In verband met de geplande wijziging van onze gas-samenstelling in 2020 en het gevaar van een open toestel raden wij altijd aan om te kiezen voor een gesloten toestel. Dit kan bijvoorbeeld een c.v. ketel zijn die als Solo-ketel word geïnstalleerd en ingeregeld. Afhankelijk van uw situatie adviseren wij u hier graag persoonlijk over.
Daarbij adviseren wij u op tijd onderhoud te laten plegen aan uw geiser, lees hier meer over onze service en onderhoud voor uw geiser.

 

Quooker:
Wanneer u aan warm water in de keuken denkt, denkt u dan ook eens aan de Quooker.
De Quooker COMBI en de Quooker COMBI+ zijn de hoogst scorende keukenboilers, en hebben daarom Energielabel A gekregen.  Lees hier meer over de voordelen van Quooker.

 

Zonneboiler:
Een andere duurzame oplossing voor de aanlevering van warm water is de zonneboiler.
De optimaal geïsoleerde boiler word aangesloten op uw bestaande HR ketel.
Met een zonneboiler van bijvoorbeeld Nefit kunt u tot wel 60% energie besparen en om het nog aantrekkelijker te maken biedt de overheid een subsidie aan tussen de €500-€1500 Euro(!)
Op onze pagina duurzaam wonen vindt u alle informatie over de zonneboiler.