Zonnepanelen

Zonnepanelen PV:

Kies nu voor Nefit-Centrosolar PV-systemen Zonnepanelen, een hoogwaardig duurzaam systeem van Europese kwaliteit met unieke zekerheden. Geen onduidelijkheid over de herkomst of garantievoorwaarden. Nefit geeft 10 Jaar garantie op de panelen en bevestigingsmaterialen, 5 jaar op de omvormer en maar liefst 26 jaar garantie op de opbrengst in kilowatuur (kWh)

Montage voor  op het pannendak of op Uw platte dak met de allerhoogste opbrengst over de hele levensduur. Aantoonbaar rendement van 90%, 5% extra door polykristallijne zonnecellen, gepatenteerd antireflectieglas en optimale afstemming van de componenten.

Voordelen Nefit-Centrosolar PV zonnepanelen: Hoge kwaliteit, voorzien van diverse certificeringen, waaronder het TUV kwaliteitskeurmerk, Duitse fabrikant met meer dan 20 jaar ervaring in PV, 10 Jaar garantie op de panelen en bevestigingsmaterialen, 5 Jaar garantie op de inverter, Opbrengstgarantie panelen 90% na 10 jaar en 80% na 26 jaar, Nefit service organisatie en Europese productaansprakelijkheid bij eventuele problemen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, bel ons voor een afspraak op: 0251-225021

ZONNEPANELEN & ZONNEBOILERS:

Nefit Solarline zonneboilersysteem, warmwatercomfort opgewarmd door de zon, voor montage op het pannendak of op het platte dak, verkrijgbaar in combinatie met de nieuwe Trendline combi c.v. ketel of de Proline H.R. c.v. ketel, de set is voorzien van 1 of 2 zonnecollectoren (jaarlijkse opbrengst 3,5 GJ per paneel), 1 boiler 110 liter met als voordelen: degelijke Nefit kwaliteit, zeer hoge opbrengst, scherp geprijsd, uniek elektriciteitsbesparend systeem, vrijheid in plaatsingsmogelijkheden, maatwerk voor optimaal profijt van de zon.

Vraag nu vrijvlijvend een offerte aan, bel ons op: 0251-225021

 

zonnepanelen