Over ons

Al sinds 1955 de vakman voor al Uw voorkomende loodgieterswerkzaamheden en een uitgebreid assortiment loodgietersbenodigdheden op voorraad !

Ons bedrijf is in 1955 opgericht door Dhr. J. Prent sr., aan de Arendsweg 36, na een grondige verbouwing werd er met trots een mooie winkel geopend met vooral gashaarden, geisers, wasmachines en kookapparatuur. Vanaf 1976 is dit familiebedrijf overgegaan van vader op zoon, hierdoor zijn wij al generaties een vertrouwd adres in deze regio.

Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf en aangesloten bij o.a. de TECHNIEK NEDERLAND. vakorganisatie, InstallQ (stichting erkenningsregelingen Installatiebranche) en SEI (stichting Erkenning Installatiebedrijven).

Bezoek onze compleet ingerichte showroom aan de Arendsweg 36 te Beverwijk, of U nu komt voor advies, een onderdeel, voor een complete badkamer of c.v. installatie, U bent bij ons aan het goede adres.

Ons streven is om samen met onze monteurs, een onmisbare schakel in ons bedrijf en op ons vakgebied, U zo goed mogelijk van dienst te zijn.

U kunt bij ons altijd, bij voorkeur telefonisch een afspraak maken voor persoonlijk advies bij U thuis en een vrijblijvende op maat gemaakte offerte.

Tevens hebben wij voor de doe het zelf klusser een groot assortiment, uit voorraad leverbare artikelen van pvc tot fittingen, keuken- en badkamerkranen en vele producten op ons vakgebied, met gratis advies !