Over ons

Al sinds 1955 de vakman voor al Uw voorkomende loodgieterswerkzaamheden en eenĀ uitgebreid assortiment loodgietersbenodigdheden op voorraad !

Ons bedrijf is in 1955 opgericht door Dhr. J. Prent sr., aan de Arendsweg 36, na een grondige verbouwing werd er met trots een mooie winkel geopend met vooral gashaarden, geisers, wasmachines en kookapparatuur. Vanaf 1976 is dit familiebedrijf overgegaan van vader op zoon, hierdoor zijn wij al generaties een vertrouwd adres in deze regio.

Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf en aangesloten bij o.a. de TECHNIEK NEDERLAND vakorganisatie.

Sinds 1-4-2023 hebben wij als bedrijf en onze medewerker via Kiwa ons Co-Vrij certificaat behaald, wat ervoor zorgt dat wij aan de eisen van de gasketelwet voldoen en dat u ervan kan uitgaan dat uw c.v. installatie aan de eisen voldoet die de wet hieraan stelt, voor zowel onderhoud als installatie van uw nieuwe cv ketel.

Ons streven is om samen met onze monteurs, een onmisbare schakel in ons bedrijf en op ons vakgebied, U zo goed mogelijk van dienst te zijn.

U kunt bij ons altijd, bij voorkeur telefonisch een afspraak maken voor persoonlijk advies bij U thuis en een vrijblijvende op maat gemaakte offerte.