Sanitair, comfort en veiligheid

Comfort en veiligheid:

Ook lekker, veilig en comfortabel in uw eigen woning blijven wonen ?

Dit wordt nu al steeds belangrijker , we moeten immers allemaal steeds langer in onze  woning blijven wonen, maar is uw woning wel geschikt om er veilig en comfortabel te blijven wonen ? 

Wij bieden u de mogelijkheid om een comfortadvies voor u te verzorgen, waarbij bij u thuis,  uw wensen worden besproken en de mogelijkheden om uw woning aan te passen worden bekeken.

VERTROUWD, VEILIG EN ERKEND EEN VEILIG HUIS BEGINT BIJ PRENT !

Badkamer:  denkt u eens aan uw badkamer, een mooie veilige inloopdouche voorzien van anti-slip vloertegels en een mogelijkheid om te zitten d.m.v. een betegeld zitje of natuurlijk een stijlvolle douchestoel met een beugel die ook als handdoek beugel gebruikt kan worden. Een comfortabele douche w.c., het toilet waarbij u met water gereinigd wordt. De Geberit  AquaClean Tuma douche w.c.,  voorzien van whirlspray douchetechnologie, ladydouche, warme luchtföhn, verwarmde soft-closetzitting, luchtzuivering en randloze closetpot met verwarmde toiletbril, er zijn vele uitvoeringen leverbaar en op afspraak te testen bij Geberit in Nieuwegein.


De keuken: een Quooker, de kokend water kraan.

De Quooker veiligheid: kan niet omvallen, de kraan is dubbelwandig en wordt niet heet aan de buitenkant,  de straal is druppelvormig en niet massief, waardoor u uw hand al terug getrokken heeft voordat er verbranding kan ontstaan.

De Quooker energie/water besparing: gebruikt in stand-by stand slechts 5 eurocent per dag, u verspilt geen water omdat het water niet door lange leidingen naar de kraan hoeft te gaan en direct kokend water om te koken en thee te zetten en nog veel meer.

De woning (enkele mogelijkheden):

Het openen en sluiten van een bovenraampje, kan ook heel makkelijk aangepast worden, zodat u niet op een onveilig krukje of een stoel hoeft te staan.

Een deurbel met camera, zodat u kunt zien wie er voor de deur staat.

De drempels verlagen, zodat u makkelijk de opstap kan maken.

Het elektrisch openen en sluiten van de gordijnen.

Een Rookmelder e/of koolmonoxidemelder.


Te zien in onze showroom:

De Quooker, de kokend waterkraan, verkrijgbaar in uitvoeringen chroom, RvS, zwart en Steel.


Toe aan een nieuwe badkamer of een nieuw toilet met tegelwerk?

U kunt bij ons terecht voor een complete badkamer, inloopdouche of stoomcabine, maar ook voor bijvoorbeeld een wastafel(combinatie), fonteinbakje, douchebak, ligbad of (verhoogd) toilet, voorzien van een Pressalit closetzitting van eenvoudig tot luxe uitvoering.

Wij nemen de vele werkzaamheden uit handen en bieden U deskundig advies over de mogelijkheden, service en nazorg.

(De warmwatervoorziening wordt gecontroleerd, de bouwkundige staat bekeken, elektrische installatie wordt indien nodig aangepast).

U maakt tenslotte weer ca. 15 jaar of langer gebruik van een nieuwe badkamer en/of toilet.

DSC_0691

Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat de overige werkzaamheden, zoals tegelwerk, stukwerk, timmerwerk, elektrawerk door ons, voor U compleet verzorgd wordt.

Wij werken met een vaste tegelzetter, stukadoor en kitbedrijf.

Voor het uitzoeken van nieuwe tegels adviseren wij u  BMN  in Alkmaar, waar u deskundig  advies krijgt over de tegelmaterialen, mogelijkheden en een 3-D ontwerp aan u wordt verstrekt, zodat u gelijk een beeld heeft hoe uw nieuwe badkamer er uit gaat zien.

Ook leveren en monteren wij diverse douchewanden en inloopdouches van gerenommeerde merken als Novellini van goede kwaliteit, voorzien van veiligheidsglas, opties als matte band of motief en profielen in de gewenste kleur.DSC_0701

Kranen:

In onze showroom zijn een groot aantal uitvoeringen van deze kranen te zien van verschillende fabrikanten en uit voorraad leverbaar.

Bad/douchemengkranen:

F. Grohe, H. Grohe thermostatische bad- en douchemengkranen.

Damixa topmerk uit Denemarken, vele keuzes in badkamerkranen, regendouches, zowel opbouw als inbouw en tevens in vele kleuren leverbaar zoals mat-zwart, staal-PVD, chroom, wit, messing enz.

Fonteinkranen:

Ook fonteinkranen zijn in diverse uitvoeringen en door de bovenstaande fabrikanten bij ons te verkrijgen.

Glijstangcombinaties:

Diverse H. Grohe, F. Grohe en Damixa glijstangcombinaties van eenvoudig tot luxe uit te breiden met diverse accessoires.

Keukenmengkranen:

F. Grohe, H. Grohe, Damixa  keukenmengkranen, 2 knops, éénhendel of nostalgisch, voor elke prijsklasse en van goede kwaliteit.

Buitenkranen:

Geberit vorstvrije buitenkranen met leegloop inrichting en losse sleutel compleet met slang-aansluiting.

Raminex tapkraan met losse sleutel en slang-aansluiting, beide kranen kunnen door ons vakkundig worden gemonteerd.

Geesa accessoires

Geesa het merk voor het luxe aankleden van de badkamer en het overige sanitair in Uw woning, dit topmerk op het gebied van RvS biedt maar liefst 12 jaar garantie en heeft vele collecties.

.