Sanitair

Nieuw in onze showroom:

De Geberit  AquaClean Tuma douche w.c. (de w.c. waarbij u met water wordt gereinigd), voorzien van whirlspray douchetechnologie, ladydouche, warmeluchtföhn, verwarmde soft-closetzitting, luchtzuivering en rimfree closet.

Toe aan een nieuwe badkamer of een nieuw toilet met tegelwerk enz. ?

Wordt u wat minder mobiel ? ook voor veilige aanpassingen op ons vakgebied bent u bij ons aan het goede adres:

van badkuip naar inloopdouche, compleet met anti-slip vloertegels, douchezitje (al dan niet opklapbaar), wandbeugels, verhoogd toilet of douche w.c. van bijvoorbeeld Geberit.

U kunt bij ons terecht voor een complete badkamer, inloopdouche of stoomcabine, maar ook voor bijvoorbeeld een wastafel(combinatie), fonteinbakje, douchebak, ligbad of (verhoogd) toilet, voorzien van een Pressalit closetzitting van eenvoudig tot luxe uitvoering met soft-close zitting.

Wij nemen de vele werkzaamheden uit handen en bieden U deskundig advies over de mogelijkheden, service en nazorg.

(De warmwatervoorziening wordt gecontroleerd, de bouwkundige staat bekeken, elektrische installatie wordt indien nodig aangepast).

U maakt tenslotte weer ca. 15 jaar of langer gebruik van een nieuwe badkamer en/of toilet.

DSC_0691

 

 

 

 

 

Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat de overige werkzaamheden, zoals tegelwerk, stukwerk, timmerwerk, elektrawerk (Led-inbouwspots, ventilator) door ons, voor U compleet verzorgd wordt.

Wij werken met een vaste tegelzetter en stukadoor.

Voor het uitzoeken van nieuwe tegels adviseren wij u  BMN (voorheen Stoel van Klaveren) in Alkmaar, waar u (eventueel indien u dit wenst, samen met dhr. Prent) deskundig  advies krijgt over de tegelmaterialen en mogelijkheden.

Ook leveren en monteren wij diverse douchewanden en inloopdouches van gerenomeerde merken als Novellini en Sphinx van goede kwaliteit, voorzien van veiligheidsglas en profielen in de gewenste kleur.DSC_0701

Kranen:

In onze showroom zijn een groot aantal uitvoeringen van deze kranen te zien van verschillende fabrikanten en uit voorraad leverbaar.

Bad/douchemengkranen:

F. Grohe, H. Grohe, Hansa, Ideal Standard thermostatische bad- en douchemengkranen.

Fonteinkranen:

Ook fonteinkranen zijn in diverse uitvoeringen en door de bovenstaande fabrikanten bij ons te verkrijgen.

Glijstangcombinaties:

Diverse H. Grohe, F. Grohe en Hansa glijstangcombinaties van eenvoudig tot luxe uit te breiden met diverse accessoires.

Keukenmengkranen:

F. Grohe, H. Grohe, Hansa, Ideal Standard keukenmengkranen, 2 knops, éénhendel of nostalgisch, voor elke prijsklasse en van goede kwaliteit.

Buitenkranen:

Sphinx vorstvrije buitenkraan met losse sleutel compleet met slang-aansluiting.

Raminex tapkraan met losse sleutel en slang-aansluiting, beide kranen kunnen door ons vakkundig worden gemonteerd.

Geesa accessoires

Geesa het merk voor het luxe aankleden van de badkamer en het overige sanitair in Uw woning, dit topmerk op het gebied van RvS biedt maar liefst 12 jaar garantie en heeft vele collecties.

In onze showroom zijn verschillende collecties te zien waaronder de Bloq een strakke serie, de Nexx modern en strak, de Luna, de Cono, de Argos en de Circles serie.