C.V. ketels

Vraag vandaag nog een vrijblijvend offerte op maat bij ons aan !!!!


img_1803

 

Voor een compleet nieuwe verwarming-installatie of voor het vervangen van Uw huidige c.v. ketel, voorzien van een Hoog Rendement combi c.v. ketel , te combineren met een zonneboiler, voor energiezuinig stoken en nog meer warmwatercomfort.

AKTIE: Bij aanschaf en installatie van een Nefit Proline NxT of een Nefit Trendline door    J. PRENT B.V.:

GRATIS 2+5= 7  JAAR ONDERDELEN GARANTIE (met uitzondering van slijtage-onderdelen) i.c.m. onderhoud (ca. 1x 1½ jaar door J. Prent b.v. Loodgietersbedrijf  (=2 jaar wettelijke garantie + 5 jaar gratis verlengde onderdelengarantie).

Centrale Verwarming

 Nefit Easy thermostaat: met je smartphone je verwarming regelen, waar je ook bent.

Nefit Trendline HR-ketel en de slimste Nefit Easy thermostaat verzekeren U van de nieuwste technologie, duurzame kwaliteit en slim besparen.

 Nefit 9000i Aquapower Plus, CW-6, Topcomfort van Nefit met een indrukwekkende hoeveelheid warm water tot maar liefst 65 graden, geïntegreerde 40 liter voorraadboiler, voorzien van Multi gasblok (t.b.v. toekomstige gasssoorten), touch screen display en 15 jaar garantie op de warmtewisselaar.

-Nefit Trendline II, CW-4 en CW-5 een nieuwe generatie hoogwaardige H.R. ketel klaar voor de toekomst met hoogwaardige en duurzame materialen als de Low Energy pomp met A+ label en probleemloze overschakeling naar toekomstige gas-samenstellingen, High speed warmtewisselaar met 15 jaar garantie en uitgerust met Intelligence Plus software, de slimste software van dit moment. De software ontdekt zelf de patronen in Uw warmwatergebruik en zorg voor de optimale balans tussen comfort en energiebesparing, ook in combinatie met een zonneboiler, voor energiezuinig warm watercomfort. 

Nefit Trendline Aquapower Plus II met quick-load boiler voor extra veel warm water,

Nefit Proline NxT  de kleine energiezuinige H.R. ketel, past in een keukenkast, verkrijgbaar in   CW-3, CW-4 en CW-5, met de nieuwste technologie van Nefit, Low Energy pomp met A+ label en Multi-gasblok voor probleemloze overschakeling naar toekomstige gassamenstellingen, ook verkrijgbaar in combinatie met een zonneboiler een onovertroffen duurzame combinatie.

Nefit H.R. combi c.v. ketel met Stork Air W.T.W warmte-terugwin-unit.

REMEHA H.R. (combi) c.v. ketels, de AVANTA, TZERRA OF CALENTA:  Calenta  CW-4, CW-5 d.m.v. een ingebouwde oplaadboiler ook in CW-6 verkrijgbaar, voor snel warm water, groot c.v.-vermogen, dus snel aangenaam in huis en energiezuinige A-label pomp.

Intergas H.R. combi c.v. ketels, ook te installeren als geiser

5025121381758p

Honeywell Evohome zoneregeling (hoogste energieklasse /+++ energielabel).

Altijd optimaal de controle over uw verwarmingssysteem, Evohome werkt in uw gehele huis zodat u zoveel radiatoren of zones kunt toevoegen als u nodig heeft.

Centraal geregeld via het Evohome bedieningspaneel, voor een optimale temperatuur in elke kamer van uw huis, vanaf ieder plek in uw huis

Evohome is geschikt voor bijna elk huis, hoe oud ook, of u vloerverwarming heeft of radiatoren. c.v. toestel of stadsverwarming.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte  0251-225021 of info@loodgieterprent.nl

foto 1 (2)

een vakkundig gemaakt installatie door onze vakmensen 

 

 

 

DE ROOKGASAFVOER VERVANGEN (voorschrift van de fabrikant en voor uw veiligheid !): 

De rookgasafvoer van de c.v. ketel gaat gemiddeld 15 jaar mee. Tijdens het condensatieproces in de c.v. ketel komt er zuur vrij. Dit zuur tast de rookgasafvoer aan en kan bij niet tijdige vervanging zorgen voor beschadiging of gaten in de rookgasafvoerleiding. Dit kan leiden tot het vrijkomen van koolmonoxide in uw woning, welke schadelijk zijn voor uw gezondheid. Daarnaast bestaat er een kans op condens-lekkages. De kunststof dakpan of loodslab welke 15 jaar op het dak heeft gezeten, kan beschadigd zijn door de invloed van zon, regen, sneeuw en vorst. Verder komt het regelmatig voor dat de doorvoer van een metaalsoort is die niet geschikt is voor de nieuwe c.v. ketel, waardoor de levensduur van uw nieuwe toestel negatief wordt beïnvloed.

Voor een offerte op maat en voor deskundige installatie van Uw nieuwe c.v. ketel, vraag vrijblijvend naar onze scherpe prijzen.

De bovenstaande merken c.v. ketels zijn op voorraad of binnen 24 uur leverbaar.

Service en onderhoud: Ook voor het uitvoeren van een servicebeurt aan Uw c.v. ketel (ca, 1×1½ jaar), geiser (1x per jaar) gashaard of gevelkachel kunt U bij ons terecht, bel ons voor een afspraak op: 0251-225021.