C.V. Installatie

Bij ons kunt u terecht voor al het voorkomende c.v. werk, van een nieuwe c.v. ketel tot een compleet nieuwe verwarmingsinstallatie , bij ons bent u aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons e-mail adres: info@loodgieterprent.nl of neem telefonisch contact met ons op via het nummer: 0251-225021.

Wij komen graag bij u langs om de huidige situatie te bekijken en aan de hand van dit bezoek ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte op maat.

Onze c.v. ketel top 3:

  1. Nefit Trendline II
    Een bewezen hoogwaardige H.R. ketel met 15 jaar garantie op de warmtewisselaar en in de toekomst uit te breiden naar een hybride uitvoering.
  2. Nefit Proline NxT
    Deze kleine energiezuinige betrouwbare H.R. ketel, past in een keukenkast en beschikt over de nieuwste technologie van Nefit en is tevens voorbereidt voor een hybride opstelling.
  3. Intergas Kombi Kompakt HRE en Xtreme
    Een betrouwbare combiketel die dankzij zijn innovatieve warmtewisselaar en rookgasaansluiting, optimaal rendement heeft, tevens uit te breiden naar een hybride opstelling.

ACTIE: Bij aanschaf van een nieuwe Nefit c.v. ketel door J. Prent B.V:
2 + 5 = 7 jaar (!) verlengde onderdelengarantie i.c.m. periodiek (1x 1½ jaar)
onderhoud door J. Prent B.V. (=2 jaar wettelijke garantie + 5 jaar gratis verlengde onderdelengarantie).

Service en onderhoud: Ook voor het uitvoeren van een servicebeurt aan uw c.v. ketel (ca, 1×1½ jaar), geiser, gashaard of gevelkachel (1x per jaar)  kunt u bij ons terecht, bel ons voor een afspraak op: 0251-225021.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte via 0251-225021 of per e-mail op: info@loodgieterprent.nl