Loodgieter Uitgeest

Erkend Loodgieter Uitgeest:

Bent u op zoek naar een erkende betrouwbare Loodgieter in de regio Uitgeest,  Beverwijk, Heemskerk, Castricum, IJmuiden, en Haarlem dan is Loodgieter Prent uit Beverwijk, al sinds 1955 uw erkend vakman in de regio. Onze monteurs beschikken allen over een schat aan ervaring op ons vakgebied.

Zoekt u een erkende loodgieter Uitgeest voor het vervangen van uw C.V. ketel, het bijbehorende leidingwerk, nieuwe (decor)radiatoren, het vervangen van uw badkamer, uw toilet, of voor het leveren en monteren van alle voorkomende kranen bij u in en buiten uw huis. Tevens verzorgen wij maatwerk in het vervangen van dakbedekking op de aanbouw, de schuur/garage of het dakkapel, en worden zinken dakgoten en een zinken erkerplat in onze eigen werkplaats gezet en vakkundig bij uw woning aangebracht. Ook voor uw rioleringswerkzaamheden bent bij ons aan het juiste adres, neem contact op voor advies en een vrijblijvende offerte met Loodgieter Prent.

U vindt ons aan de Arendsweg 36, 1944 JE te Beverwijk met onze winkel en showroom met een grote hoeveelheid artikelen uit voorraad leverbaar, en waar wij u tevens gratis advies ontvangt voor de kleine en de grote loodgieterswerken.

Neem direct vrijblijvend contact met ons op via: 0251-225021.

Wij zijn een volledig erkend loodgietersbedrijf, zodat u verzekerd bent van vakwerk:

wij zijn aangesloten bij:

UNETO-V.N.I vakorganisatie

SEI: Stichting erkenning Installatiebedrijven

STERKIN: Stichting erkenningsregelingen Installatiebranche