Loodgieter Heemskerk

Erkend loodgieter Heemskerk:

Bent u op zoek naar een erkende betrouwbare Loodgieter in de regio Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest en Castricum dan is Loodgieter Prent uit Beverwijk, al sinds 1955 uw vakman in de regio. Onze monteurs beschikken allen over een schat aan ervaring op ons vakgebied.

Zoekt u een erkende loodgieter Beverwijk voor het vervangen van uw C.V. ketel, het bijbehorende leidingwerk, het vervangen van uw badkamer, uw toilet, of voor het leveren en monteren van alle voorkomende kranen bij u in en buiten uw huis ?

Tevens verzorgen wij maatwerk voor het vervangen van dakbedekking van uw dakkapel, het platte dak van de aanbouw en/of  de schuur/garage, en worden zinken dakgoten en een zinken erkerplat in onze eigen werkplaats gezet en vakkundig bij uw woning aangebracht. Ook voor uw rioleringswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres, neem contact op met Loodgieter Prent.

Al uw loodgieterswerk in Heemskerk vakkundig laten uitvoeren doet u bij erkend Loodgieters- en installatiebedrijf J. Prent B.V.

In de Regio Heemskerk, Beverwijk, Castricum en Velsen hebben wij reeds een grote trouwe klantenkring opgebouwd onder bedrijven en particulieren. Ook in de nieuwe wijken zoals de Broekpolder zijn wij regelmatig werkzaam.

Zoekt u een betrouwbare erkende loodgieter in Heemskerk voor het vervangen en onderhouden van C.V. ketels, leidingwerk, het plaatsen van zonnepanelen, sanitair of dakbedekking? Wij staan voor u klaar!

Voor een gratis vrijvlijvend advies neemt u contact met ons op via 0251-22 50 21 of info@loodgieterprent.nl  of breng een bezoek aan onze winkel en showroom aan de Arendsweg 36 te Beverwijk.