Loodgieter Beverwijk

Erkend loodgieter Beverwijk:

Bent u op zoek naar een erkende betrouwbare Loodgieter in Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Castricum dan is Loodgieter Prent uit Beverwijk, al sinds 1955 uw erkend vakman in de regio. Onze monteurs beschikken allen over een schat aan ervaring op ons vakgebied.

Zoekt u een erkende loodgieter Beverwijk voor het vervangen van uw C.V. ketel, het bijbehorende leidingwerk, het vervangen van uw badkamer, uw toilet, of voor het leveren en monteren van alle voorkomende kranen bij u in en buiten uw huis.

Tevens verzorgen wij maatwerk voor het vervangen van dakbedekking van uw dakkapel, het platte dak van de aanbouw en/of  de schuur/garage, en worden zinken dakgoten en een zinken erkerplat in onze eigen werkplaats gezet en vakkundig bij uw woning aangebracht. Ook voor uw rioleringswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres, neem contact op met Loodgieter Prent.

Loodgietersbedrijf Prent is al meer dan 55 jaar de meest vertrouwde loodgieter van Beverwijk.

U vindt ons aan de Arendsweg 36 te Beverwijk met onze winkel en showroom, waar wij u tevens kunnen adviseren voor de kleine en grote loodgieterswerken.

Neem direct vrijblijvend contact met ons op via 0251 – 22 50 21

Wij zijn aangesloten bij:
UNETO-V.N.I. vakorganisatie
SEI: Stichting erkenning installatiebedrijven.
STERKIN Stichting erkenningsregelingen Installatiebranche