Loodgieter Alkmaar

Erkend Loodgieter Alkmaar:

Bent u op zoek naar een erkende betrouwbare Loodgieter in de regio Alkmaar, Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Haarlem dan is Loodgieter Prent uit Beverwijk, al erkend vakman sinds 1955,  een vertrouwd adres in de regio. Onze eigen monteurs beschikken allen over een schat aan ervaring op ons vakgebied.

Zoekt u een erkende loodgieter Alkmaar voor het vervangen van uw C.V. ketel, het bijbehorende leidingwerk, nieuwe (decor)radiatoren, het vervangen van uw badkamer, uw toilet, of voor het leveren en monteren van alle voorkomende kranen bij u in en buiten uw huis. Tevens verzorgen wij maatwerk voor het vervangen van dakbedekking, en worden zinken dakgoten en/of een erkerplat in onze eigen werkplaats gezet en vakkundig op uw woning aangebracht. Ook voor uw rioleringswerkzaamheden bent bij ons aan het juiste adres, neem contact op voor advies en een vrijblijvende offerte met Loodgieter Prent.

U vindt ons aan de Arendsweg 36, 1944 JE te Beverwijk met onze winkel en showroom met een grote hoeveelheid artikelen uit voorraad leverbaar, en waar u tevens gratis advies ontvangt voor de kleine en de grote loodgieterswerken.

Neem direct vrijblijvend contact met ons op via: 0251-225021.

Wij zijn een volledig erkend loodgietersbedrijf, zodat u verzekerd bent van vakwerk:

wij zijn aangesloten bij:

UNETO-V.N.I vakorganisatie

SEI: Stichting erkenning Installatiebedrijven

STERKIN: Stichting erkenningsregelingen Installatiebranche